Contact | Sitemap | | NL
htm
Ontwerp en inbouw van intelligente communicatie- en veiligheidssystemen
Close
Gebruikersnaam
Enter user name
wachtwoord
Enter Password.

Track en Trace


> VOERTUIGTECHNIEK > VOERTUIGBEVEILIGING > TRACK EN TRACETrack & Trace
Track en trace is een systeem waarmee u elk willekeurig object kunt traceren. Het elektronische volgsysteem werkt op basis van GPS (Global Positioning System) en GSM (Global System for Mobile communications) gecombineerd in een zeer geavanceerd apparaat waarmee u in geval van vermissing het object met daarin de track en trace module kunt lokaliseren. Hierdoor kunt u er, in nauwe samenwerking met politiediensten, voor zorgen dat het object na vermissing of ontvreemding zo snel mogelijk terugbezorgd kan worden bij de rechtmatige eigenaar.
 
Hoe werkt track & trace?
De track en trace module in het object wordt automatisch in werking gezet door een ‘slimme’ bewegingssensor in de track & trace module en/of het activeren van een contactaansluiting in het te beveiligen object zelf. Ook kan het zijn dat u de positie van het object oproept via een persoonlijke webpagina. Door middel van deze techniek wordt de kans dat het vermiste voertuig wordt teruggevonden aanzienlijk verhoogd. In de praktijk blijkt dat de kans op het terugvinden van het voertuig nagenoeg 100% is (bron: VEBON). Garanties zijn echter niet te geven.
De werking van het volgsysteem is afhankelijk van diverse factoren. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met één van onze specialisten die u informeren over alle details en een vrijblijvende demonstratie kunnen geven van track & trace oplossingen.
 Wilt u meer weten over  Track en Trace?
Bel of mail :  HTM Voertuigtechniek :
088-3636363
info@htm-groep.nl