Contact | Sitemap | | NL
htm
Ontwerp en inbouw van intelligente communicatie- en veiligheidssystemen
Close
Gebruikersnaam
Enter user name
wachtwoord
Enter Password.

Inbouw op locatie


> VOERTUIGTECHNIEK > INBOUW OP LOCATIEHTM heeft een goed uitgeruste werkplaats in Doetinchem voor het inbouwen van elektronica in voertuigen.
In veel gevallen is het echter niet mogelijk of gewoonweg te duur om alle inbouw in Doetinchem te verrichten. Een project met 100 voertuigen is voor ons geen probleem om uit te voeren, maar dan komen wij dit graag bij u doen op uw locatie of een locatie die voor uw organisatie geschikter is.
Diverse teams van ervaren monteurs worden ingezet om bij u op locatie te komen inbouwen. Heeft u een eigen product voor in voertuigen, vrachtwagens, bedrijfswagens of personenauto’s, maar geen capaciteit om deze bij uw klanten in te bouwen? HTM verzorgt dit graag voor u. Dit kan onder uw aansturing of door ons bedrijf rechtstreeks bij uw klant. U bepaalt.
Ook projecten in het buitenland willen wij graag voor u uitvoeren. In België en Duitsland zijn al diverse projecten gerealiseerd.
 
In samenwerking met onze afdeling assemblage kan HTM ook uw projecten voorbereiden. Voor diverse projecten assembleren wij de kabelbomen en apparatuur op onze productie afdeling voor aanvang van de installatiewerkzaamheden. Hierdoor worden uren bespaard op de inbouw, waardoor uw voertuigen eerder weer kunnen worden ingezet. Ook de doorlooptijd van het project zal hierdoor worden verkort.
 
De markten waarin wij actief zijn met inbouw op locatie:
Zakelijke markt
Openbare orde & veiligheid
Openbaar vervoer
 
Heeft u een project of opdracht die u graag door ons zou willen laten uitvoeren, neem dan contact met ons op.

 

Inbouw werkzaamheden trams op locatie in Belgie

 
Projecten
Wilt u meer weten over  Inbouw op locatie?
Bel of mail :  HTM Voertuigtechniek :
088-3636363
info@htm-groep.nl