Contact | Sitemap | | NL
htm
Ontwerp en inbouw van intelligente communicatie- en veiligheidssystemen
Close
Gebruikersnaam
Enter user name
wachtwoord
Enter Password.

Voertuigelektronica


> VOERTUIGTECHNIEK > BEDRIJFSWAGENINRICHTING > VOERTUIGELEKTRONICAHTM Voertuigtechniek realiseert voor ieder type voertuig en werkmaterieel elektrotechnische oplossingen. Dit met als doel de communicatie, veiligheid, milieubelasting en het gemak van uw bedrijfsvoering te verbeteren en versoepelen.
 
HTM Voertuigtechniek levert voertuigmanagementsystemen, beveiliging voor voertuigen en werkmaterieel, stroomvoorzieningen in de laadruimte van bedrijfswagens, camerasystemen, snelheidsbegrenzers, carkits, antidiefstal toepassingen en signalering. HTM Voertuigtechniek is business partner van o.a. de volgende merken: TomTom®, Victron, Door-Lock ®, ECOdrive, Parrot, Defa autoalarmen en overige track and trace systemen.
 
ECOdrive
ECOdrive is een intelligente rijgedragstimulator die op uw specifieke omstandigheden kan worden afgestemd. Uniek aan deze techniek is dat de maximumsnelheid, de acceleratie en het toerental per versnelling kunnen worden aangepast. Het resultaat? Uw chauffeurs rijden rustiger en dus veiliger. Met ECOdrive wordt er optimaal gebruikgemaakt van het motorvermogen van het voertuig. De ECOdrive geeft sturing aan uw vermogen en draagt zorg dat er alleen meer vermogen wordt geleverd op de momenten dat het nodig is.
 
Met de ECOdrive kiest u voor beheerst en gecontroleerd rijgedrag. De ECOdrive werkt samen met het elektronische gaspedaal in uw voertuig. Bestuurders met een incorrecte beheersing van het gaspedaal worden door de ECOdrive actief gecorrigeerd in hun rijgedrag.
 

 Wilt u meer weten over  Voertuigelektronica?
Bel of mail :  HTM Voertuigtechniek :
088-3636363
info@htm-groep.nl