Contact | Sitemap | | NL
htm
Ontwerp en inbouw van intelligente communicatie- en veiligheidssystemen
Close
Gebruikersnaam
Enter user name
wachtwoord
Enter Password.

HTM


> OVER HTM > HTMHTM is een bedrijf dat landelijk succesvol opereert en bezig is zich op buitenlandse markten te presenteren. HTM ondersteunt opdrachtgevers van engineering en installatie tot en met turnkey oplevering. Hiervoor staat een goed uitgeruste assemblageafdeling, een uitgekiende engineering en een team van goed geschoolde, enthousiaste monteurs en servicetechnici garant.
 
De core business:
De organisatie is projectgeoriënteerd, waarbij HTM turn-key trajecten kan combineren met partnership en langdurige samenwerking, waardoor zowel grootschalige trajecten als individuele opdrachten met zorg begeleid worden, waardoor de vereiste en verwachte kwaliteit en flexibiliteit gegarandeerd kunnen worden. Voor deze trajecten maken we gebruik van eigen producten, halffabricaten, eigen software en toegeleverde systemen.

 

De activiteiten:
HTM verricht werkzaamheden aan de telecominfrastructuur, assembleert op klantspecificatie kabels en systeemkasten, monteert diverse soorten apparatuur in voertuigen en kan uw gehele pand voorzien van beveiligingsinstallaties waardoor u een veilige omgeving realiseert om succesvol in de werken.