Contact | Sitemap | | NL
htm
Ontwerp en inbouw van intelligente communicatie- en veiligheidssystemen
Close
Gebruikersnaam
Enter user name
wachtwoord
Enter Password.

Grafische interface


> BEVEILIGING > TOEGANGSCONTROLE > GRAFISCHE INTERFACEDe toegangscontrolesystemen die HTM Security levert zijn geïntegreerde security managementsystemen. Met een grafische interface zijn afzonderlijke systemen zoals toegangscontrole, inbraak, CCTV, intercom, aanwezigheidsregistratie en gebouwbeheer logisch samen te brengen en te presenteren. De systemen maken het mogelijk om, in één oogopslag, een gebouw of een aantal gebouwen te monitoren en te sturen. Deze grafische presentatie kan helemaal naar uw wensen en eisen worden ontworpen.

Zo kunnen er via een grafische interface zones van een inbraakinstallatie ingeschakeld worden, zonder dat er eerst een sluitronde door een beveiliger heeft plaats gevonden. Een beveiliger kan bijvoorbeeld meteen zien of alle ramen en deuren zijn gesloten. Meerdere klanten van HTM Security hebben hierdoor op personele bezetting kunnen bezuinigen.

Het is ook mogelijk om via het grafische scherm een foto weer te geven van een persoon die het laatst een toegang is gepasseerd en/of een toegang heeft getracht te passeren waarvoor hij niet is geautoriseerd.

 Wilt u meer weten over  Grafische interface?
Bel of mail :  HTM Security :
088-3636363
info@htm-groep.nl