Contact | Sitemap | | NL
htm
Ontwerp en inbouw van intelligente communicatie- en veiligheidssystemen
Close
Gebruikersnaam
Enter user name
wachtwoord
Enter Password.

CCTV


> BEVEILIGING > TOEGANGSCONTROLE > CCTVHoe kunt u uw terrein of pand beter beveiligen dan met een betrouwbaar camerasysteem. Hier zijn verschillende mogelijkheden voor, al naar gelang uw wensen. Dit kunnen camerasystemen zijn die continue opnames maken of camerasystemen die alleen bij afwijkende omstandigheden in werking treden.
 
Een mogelijkheid voor camerabeveiliging is de toepassing van camera’s van IPS.
IPS server-based Video Analytics zijn intelligente analyserende modules voor real-time detectie van veiligheid gerelateerde objecten of gebeurtenissen geïntegreerd in IPS VideoManager. Ze zijn eenvoudig te installeren en te configureren met de multi plug-in architectuur van IPS VideoManager. Dit vergemakkelijkt de werking van een of meer analysemodules per camera. Daarnaast bieden zij de transmissie van eventdata en de weergave van metadata binnen IPS VideoManager.
 
IPS-VideoManager kan worden gebruikt met zowel IP-camera’s als analoge camera’s. De analoge camera’s moeten worden aangesloten via een encoder, dit kunnen verschillende merken en types zijn. Het maakt niet uit of er IP- dan wel analoge camera’s, aangesloten middels encoders, worden toegepast. Beide type camera’s kunnen op IPS-VideoManager worden aangesloten. Er is een steeds groeiende lijst van direct ondersteunde camera’s. Dus voor de toekomst zijn er geen belemmeringen om IP-camera’s op IPS-VideoManager aan te sluiten.
 
Het gebruik van IPS-VideoManager is eenvoudig via een muis te realiseren. Selecteer met de muis een camerabeeld en als dit een PTZ-camera is, kan deze meteen met de muis bediend worden. Het zogenaamde Drag and Drop. Heel veel functionaliteiten zijn via de muis te realiseren waardoor het programma erg intuïtief werkt.
Diverse soorten schermopbouw zijn mogelijk. Er zijn diverse mogelijkheden voor het beheren/bekijken van de beelden. Deze beelden kunnen per locatie worden ingedeeld. Als bijlage is er een brochure van het IPS-systeem bijgesloten.
 
Hieronder geven wij een kleine opsomming van de mogelijkheden met het IPS-systeem. Niet alle vermelde mogelijkheden zijn echter aangeboden:
 
Videomanager
3D Video Management System (3D VMS)
IPS VideoManager Video Management Systeem (VMS) is een IP-gebaseerd platform voor geo-referentie, multi-server videobewakingssystemen met de nieuwste 3D-video-technologie. Het ondersteunt een onbeperkt aantal camera's, kijkers en klanten. Bovendien biedt het een breed scala aan interessante add-on modules. De efficiënte architectuur maakt het netwerken met een totale multi-site management mogelijk. Daarnaast is er een breed scala van video-analyse en diensten beschikbaar.
 
Belangrijkste kenmerken:
• IP-gebaseerde videomanagement software
• Ondersteuning van IP-camera's en encoders
• IPS bewegings- en sabotagedetectie per camera
• Gecentraliseerd gegevensbeheer (SQL-database)
• Display-, exploitatie- en alarmbeheer
• Gelijktijdig opnemen en afspelen
• Besturing van PTZ-camera's en I / O-modules
• Exporteren naar USB, Netwerk, AVI
• Mobiele applicatie voor smartphones
• Site Plans
• TimeMachine, dit is het opnemen van wat de operator in beeld had gedurende zijn werk. Had hij de camera wel in beeld of had hij kunnen zien wat er is gebeurd. Het systeem is ook te gebruiken voor trainingen en simulaties 
• WallControl
• Aan te sluiten met systemen van derden
• Geografische referentiecontrole van PTZ-camera's, dit is het een muis klik besturen van PTZ-camera’s, waardoor men geen last zal hebben van latency over welk netwerk dan ook.
 
Toepassingen
• Grote, lokale videobewakingssystemen
• Complexe gebieden en locaties
 
Voordelen
• IP-technologie
• Multi serversystemen
• 3D georeferentie (niet aangeboden)
• Eenvoudig netwerken met MSM
 
IPS server-based Video Analytics
IPS server-based Video Analytics zijn intelligente analyserende modules voor real-time detectie van veiligheid gerelateerde objecten of gebeurtenissen geïntegreerd in IPS VideoManager. Ze zijn eenvoudig te installeren en te configureren met de multi plugin architectuur van IPS VideoManager. Dit vergemakkelijkt de werking van een of meer analysemodules per camera. Daarnaast bieden zij de transmissie van eventdata en de weergave van metadata binnen IPS VideoManager.
 
IPS Motion Detection
Dit is een intelligente videoanalyse-module voor real-time waarschuwingen in geval van bewegende objecten binnen vooraf bepaalde gebieden.
 
IPS Sabotage Detection
Een intelligente videoanalyse-module voor real-time waarschuwingen in geval van camera sabotage pogingen (met betrekking tot omleiden, spuiten).
 
IPS Outdoor Detection
IPS detectie voor buiten is een iLiDS gecertificeerde video analytische module voor real-time waarschuwingen in geval van inbreuk op beveiligde buitenruimtes.
 
IPS Indoor Detectie
IPS binnen detectie is een intelligente videoanalyse-module voor real-time waarschuwingen in geval van inbreuk op beveiligde binnenruimtes.
 
IPS Loitering Detectie
Een intelligente videoanalyse-module voor real-time waarschuwingen in geval van rondhangen in bewaakte zones.
 
IPS Privacy Protection
Een intelligente videoanalyse-module voor real-time bescherming van de persoonlijke levenssfeer in bewaakte zones. Het is in feite een waas die over de  beelden zal worden gelegd. De beelden worden zonder waas opgenomen, maar op de delen van het beeld die geblred moeten worden, worden er software matig overheen gelegd. Het voordeel is dat je wel kan zien of er iets gebeurt en dus al een voor-alarm kan creeren. De privacy zone die op de standaard applicatie kan worden gelegd is het zwart maken van dit deel, echter het nadeel is dan dat je niet kan zien of daar wat gebeurt. De waas kan alleen met behulp van een 2de wachtwoord worden opgeheven, welke bijvoorbeeld alleen in handen is van een officier van Justitie.
 
IPS Subway Protection
Dit is een intelligente videoanalyse-module voor real-time waarschuwingen in geval van verdacht gedrag in gesloten of metro installaties.
 
IPS Sabotage detecton
Een intelligente videoanalyse-module voor real-time waarschuwingen in geval van camera sabotage pogingen in kritieke infrastructuren (onscherp, beslagen ruiten, verhulling, bedekking, ombuigen, spuiten).
 
IPS Intrusion Detection
Een intelligente videoanalyse-module voor real-time waarschuwingen in geval van inbreuk op beveiligde buitenruimtes.
 
IPS Parking Violation Detection
IPS detectie voor parkeergelegenheid overtreding detectie is een intelligente videoanalyse-module voor real-time waarschuwingen in geval van illegale stilstand van de voertuigen bewaakte zones of anders gezegd parkeren waar dit niet is toegestaan.
 
IPS Fire & Smoke Detection
IPS detectie voor Brand en Rook Detectie is een intelligente videoanalyse-module voor real-time waarschuwingen in geval van brand in afgesloten hallen of ondergrondse tunnels.
 
IPS Left Luggage Detection
IPS Verlaten bagage detectie is een intelligente videoanalyse-module voor real-time waarschuwingen in geval van verdachte bagage in bewaakte overdekte gebieden.
 
IPS Critical Infrastructure Protection
IPS detectie voor bescherming van kritieke infrastructuur is een intelligente videoanalyse-module voor de real-time waarschuwingen in geval van inbreuk op beveiligde buitenruimte van met name gevoelige installaties.
 
IPS Painting Protection en 3D artwork Protection
IPS schilderij of kunstobject bescherming is een intelligente videoanalyse-module voor real-time waarschuwingen in geval van ongeoorloofde verwijdering of benadering van schilderijen of kunstobjecten in tentoonstellingen.
 
IPS Dome Tracker
IPS dome camera besturing is een automatische object tracking met PTZ-camera's, dit is het automatisch volgen van personen die een alarm hebben veroorzaakt zonder dat camera’s door een operator moeten worden aangestuurd. Tevens is het mogelijk dat als een persoon in het beeld van een opvolgende camera komt dit beeld automatisch zal worden opgeschakeld (niet aangeboden).
 
Al deze technieken zorgen er voor dat zaken gedetecteerd worden daar waar bewakers al na de eerste 20 minuten van hun wacht al minder waarnemingsvermogen krijgen.
 
Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op.

Video Analytics

Hieronder is een beeldafdruk van hoe een scherm met weergave van een plattegrond en daarnaast een aantal camerabeelden er uit kan zien.

 

 

Motion detection

Hieronder een voorbeeld van een opname middels TimeMachine.

 

 

Download PDF IPS

 Wilt u meer weten over  CCTV?
Bel of mail :  HTM Security :
088-3636363
info@htm-groep.nl