Contact | Sitemap | | NL
htm
Ontwerp en inbouw van intelligente communicatie- en veiligheidssystemen
Close
Gebruikersnaam
Enter user name
wachtwoord
Enter Password.

Toegangscontrole


> BEVEILIGING > TOEGANGSCONTROLEDe keuze en inrichting van een toegangscontrolesysteem dient een goeddoordachte afweging te zijn tussen wat wenselijk is, technisch mogelijk is, wat uw medewerkers optimale vrijheid biedt en bezoekers gastvrij ontvangt. Niet alle medewerkers hoeven toegang te hebben tot ruimtes die niet noodzakelijk zijn voor de uitvoering van hun functie en bezoekers geen toegang verleent tot gevoelige ruimtes. Terwijl u, als opdrachtgever, zicht heeft op wat zich afspeelt in uw panden.

HTM Security is de specialist in het ontwerpen en implementeren van security management- en toegangscontrolesystemen. Hiervoor kan HTM Security u twee toegangscontrolesysteem fabricaten leveren met diverse reader technieken.

Een goede implementatie van een security systeem is mede afhankelijk van de koppelingen naar systemen van derden. Denk hierbij aan bronsystemen (voor het verkrijgen van persoonsinformatie) en onderliggende systemen (sub-systemen). HTM Security heeft jarenlange ervaring met het realiseren van koppelingen conform standaarden en op basis van maatwerk.

Voor het gebruikersgemak zijn de systemen voorzien van een grafische interface. Hierdoor heeft een beveiliger/beheerder de mogelijkheid om in één oog opslag de situatie van de deurenstanden, alarmmeldingen, videobeelden, etc. te zien. Tevens kunnen via deze grafische interface diverse bedieningen worden uitgevoerd.
Projecten
Wilt u meer weten over  Toegangscontrole?
Bel of mail :  HTM Security :
088-3636363
info@htm-groep.nl