Contact | Sitemap | | NL
htm
Ontwerp en inbouw van intelligente communicatie- en veiligheidssystemen
Close
Gebruikersnaam
Enter user name
wachtwoord
Enter Password.

Brandmeldsystemen


> BEVEILIGING > BRANDMELDSYSTEMENHTM Security is een gecertificeerd branddetectiebedrijf, dit houdt in dat HTM Security voor u het gehele traject van een brandmeldinstallatie kan verzorgen. Van PVE tot aan certificering en het onderhoud van deze installaties.
 
Mede door toedoen van de extra aandacht die de overheid heeft voor de veiligheid van medewerkers en bezoekers van bedrijven en openbare ruimten, zijn de eisen ten aanzien van de installaties en de installateurs ervan, terecht, bijzonder hoog. Het werken met een erkend Branddetectiebedrijf is dan ook onontbeerlijk voor elke organisatie. Op die manier weten eindgebruikers bijvoorbeeld zeker dat de monteurs integer, gekwalificeerd en in het bezit van de juiste dipoma’s en certificaten zijn, dat de installaties voldoen aan de wettelijk vastgestelde eisen, dat veiligheid van personen in bekwame handen is en dat alle vertrouwelijke gegevens over het bedrijf en het pand met grootste discretie behandeld worden.
 
HTM Security realiseert brandmeldinstallaties met de merken zoals:
Bosch
TEF
Argina
Morley
 
Met de leveranciers van deze merken heeft HTM Security dusdanige afspraken gemaakt waardoor het voor HTM Security mogelijk is om zonder tussenkomst van derden deze installaties te leveren, te installeren en te onderhouden.
 
 Wilt u meer weten over  Brandmeldsystemen?
Bel of mail :  HTM Security :
088-3636363
info@htm-groep.nl