Contact | Sitemap | | NL
htm
Ontwerp en inbouw van intelligente communicatie- en veiligheidssystemen
Close
Gebruikersnaam
Enter user name
wachtwoord
Enter Password.

Assemblage


> ASSEMBLAGEBinnen HTM is de afdeling Assemblage gespecialiseerd in het assembleren van systeemkasten en project specifieke oplossingen. Voor het assembleren van kabels werken wij samen met een extern bedrijf. De kabels en systeemkasten worden veelal op basis van klantspecifieke eisen en wensen geassembleerd.
 
Of het nu gaat om een systeemkast of een (mobiele) communicatiecentrale, onze medewerkers realiseren het.
U profiteert optimaal van het turn-key concept en de synergie met de afdelingen Telecom, Beveiliging en Mobiel. Daardoor gaat verlaging van kosten samen met de verhoging van de efficiency.
Met de specifieke kennis in huis maakt HTM ook complexere producten. Het beste voorbeeld hiervan zijn de kabelbomen die zijn ontwikkeld voor de speciaal uitgeruste wagens. HTM ontwikkelt maatwerk voor elk merk en toepassing; kabelbomen die probleemloos te installeren en gegarandeerd foutloos zijn.
In de productieketen mag er geen twijfel bestaan over kabels, hoe complex die ook zijn, niet over de functionaliteit en evenmin over tijdige levering en andere voorwaarden. HTM biedt die zekerheid en de nodige flexibiliteit. Ons projectmanagement speelt in op uw wensen en is vast aanspreekpunt voor alle vragen.